Om vores fotodag med Twig & Turtle + Rabat til dig

Pakkekalender med kvalitetstid – flere ideer

I sidste uge lagde vi ideer op til de første fem decemberdage her. Det skal ikke være en stressende kamp at lave pakkekalender, ej heller selv om man prøver at styre uden om “24 sager i plastik”.  Derfor får i her fire kalenderdage mere, så der er god chance for at nå forbi søstrene grene og IKEA inden det er pakkekalendertid,

6. december

I dag er der et minijuletræ og noget sejlgarn i sokken. Du kan som regel få sådan een her i IKEA:

Om eftermiddagen/på vej hjem fra børnehave/mens der laves mad, kan der laves pynt til træet. Alt efter alder og tid kan der samles kogler/agern/sten på hjemvejen, der så kan males,  klistres på sejlgarn og hænges på,  eller der kan tegnes på papir der klippes ud som hjerter og hænges på. Der er ingen pynteregler, det er barnets træ (det kan endda stå på barnets værelse og være flot og farverigt om man vil) Træet stilles i en kedelig potte fra skabet, eller pakkes ind i en plastikpose, og det skal i så brokke jer lidt over at nissen ikke har tænkt på, og måske får nissen ikke nogen pebernødder i aften når han ikke tænker på at planter også skal have en potte…

7. december

Heldigvis har nissen lært det! Måske på grund af mangel på pebernødder? Sult er meget motiverende. Han har i hvert fald været i IKEA igen, og har købt en billig potteskuler som denne til 4 kr. (Han kan også have været i genbrugsbutikken, de bugner med potteskjulere er min erfaring)

 

Den skal matche Jeres flotte træ, så idag skal denne pyntes. Det kan være med bånd i barnets yndlingsfarve, flere kogler, en fin tegning, eller måske udklip fra BR kataloget af barnets julegaveønsker? Vi ved jo nu at nissen ikke tænker selv, men skal have nogle hints;)

8. december

8. december er en lørdag og tiden er måske til lidt ekstra kreativ hygge. Derfor er dagens pakkekalendergave et lille lærred og nogle tyktflydende farver. Begge dele fåes eksempelvis i Søstrene Grene. For at lørdagen ikke skal bruges på pensel/barn-vask og oprydning, kan i bruges Nicolines trick til at fingermale uden at hele hytten og barnet er svinet til.

Male-indlæg og guide finder du lige her. Det er i øvrigt også rimelig god sjov (mest for barnet, måske mindre for vovsen) at bedre hunde om at hjælpe til med snuden.

9. december

Det er tid til konfekt. 9. december er nemlig en søndag, og i barnets julesok er der marcipan og smeltechokolade. Hvor meget andet der er i, er afhængig af barnets alder og koncentrationsevne. Jeg er sikker på at det herhjemme bliver noget med marcipan blandet med lakridspulver rullet til kugler og dyppet i chokolade med en tandstik, for det er rigeligt til hvad August gider, men der er masser af inspiration til anden ret nem konfekt at hente i Nicolines konfektindlæg her

Nu er der altså inspiration til de første 9 pakker, men jeg kunne godt bruge de kreative læseres tips også.Kom med dem i kommentarfeltet (eller i en direkte besked på Instagram hvis du er genert anlagt). Ellers risikerer vi at inspirationen bruges op før 24 pakker, og tilbage er kun en guide til at spraymale pasta guldfarvet og lime på tændstiksæsker, og det har de af vores følgere der har gået i børnehave i 80-90’erne nok gjort rigeligt?

-A (det er ikke en trussel, men jeg leder efter tændstiksæske og guldspay…)

2

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Om vores fotodag med Twig & Turtle + Rabat til dig