Om at bygge og bo - samtidigt

Unboxing af Søstrene Grenes nye interiørkollektion

Søstrene Grene har gjort det igen! Nemlig lanceret en sindsyg fin bolig kollektion med alt hvad hjertet begærer. Find fx den fineste køkkenrulleholder eller det lækreste sengetøj til ingen penge.

 

Sponsoreret indhold

Æstetik i højsæde og prisen i bund

Jeg har sagt det før! Jeg ELSKER Søstrene Grene!

Det har jeg faktisk gjort siden mine tidlige teenage år hvor Søstrene Grene var mere som Flying Tiger (ti’er butikkerne) er i dag.

Men i dag elsker jeg dem om mulig endnu mere. De har nemlig igen formået at skabe en bolig kollektion lige efter min smag – til virkelig gode priser! De kalder den Essentielt Efterår og synes egentlig at det er et ret sigende navn for den smukke kollektion.

Kollektionen er i butikkerne fra den 6. september 2018 (nogle af tingene kommer først den 20. september)

Måske du allerede har læst og set vores tidligere videoer om Søstrene Grenes kollektioner – hvis ikke får du lige et link.

Børnekollektion 

Julekollektion

 

Haul:

Se med når vi unboxer lidt lækkert fra den nye kollektion på IGTV via vores Instagram profil.

Søstrene Grene Haul 

 

Billeder siger mere end ord

Du skal selvfølgelig ikke snydes for resten af kollektionen, så her får du nogle flere billeder (læs: MANGE billeder) samt en lille video med alle de smukke nyheder. 😉

 

Mine Favoritter

Jeg er især vild med den køkkenrulleholder jeg også var så heldig at få tilsendt.

Derudover skal jeg helt sikkert også have fat I de her smukke items. Den lille æske er perfekt til mine smykker, kimonoen er genial til alle de dage hvor vi alligevel bare er hjemme og ammer konstant… og hvem elsker ikke nyt lækkert sengetøj!? 😉

 

 

Se også Søstrene Grenes nye katolog her. 

Tak fordi du læste med 🙂

/N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Om at bygge og bo - samtidigt