5 ting du gerne ville have vidst, du havde brug for efter fødslen

Inspiration til barselsgaver

Rigtig mange er begyndt at spørge ind til ønsker til lillebror. Synes det er super svært med barselsgaver og har haft svært ved at lave en ønskeliste – især her med barn nummer 2. Man har jo alt det mest nødvendige klar inden fødslen, så hvad kunne egentligt være lækkert lige efter?

Jeg ville i hvert fald ikke turde at undvære sådan noget som strækvikle, sengetøj, sengerand, puslepude mv. som ellers også er gode ønsker. Men de her sager er totalt luksus, uden at være 100% nødvendige at eje.

1) Fødselsdagtog (traktor) 2) Body med sideluk i uld/silke 3) Kyse fra Briar Handmade 4) Hevea jumbo badeand
5) Bloomer fra Poudre Organic 6) Bloomer fra Poppy Rose 7) Liberty sengetøj 8) Strømper fra Condor
9) Flag med indgraveret navn og fødselsdag 10) Baby tæppe fra Garbo and friends 
11) pusleunderlag fra Bonet et Bonet 12) Sutter fra Bibs

Gave-ræs vol. 1

Egentlig synes jeg at det er lidt fjollet med de der gave til den nyfødte. Familien og vennerne kommer jo også med gaver til dåb eller navngivning og det stikker hurtigt af det der gaveræs.

Men samtidigt synes jeg jo også selv, at barselsgaver er noget af det fedeste at købe til andre… Eeeelsker at købe fine baby-sager! Især til andres børn (læs: Nyder især når andre får piger! 😉 haha)

 

Inspiration

Nå men for at komme til sagen har jeg her samlet lidt ideer til barselsgaver. Både til dig der skal ud og shoppe og dig, der skal lave en ønskeliste.  Ønskerne kan i princippet også bruges til barnedåb eller navngivningsfesten. 🙂

 

Tak fordi du læste med <3

/N

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

5 ting du gerne ville have vidst, du havde brug for efter fødslen