Ebay: Sommerkjoler

Meningsfuldt børnetøj i særklasse + rabatkode særligt til dig!

Har du hørt om Their Story? Their Story er børnetøj, der gør en forskel. Tøjet er håndlavet af kvinder fra Mellemøsten og hver kvinde har sat deres præg på det enkelt stykke tøj. Alt er fremstillet af økologiske materialer og Their Story har særligt fokus på Women’s Empowerment i lande med stor ulighed mellem mænd og kvinder.

Med tøj fra Their Story føler jeg virkelig, at man gør en forskel og bidrager til mellemøstlige kvinders kamp for bedre rettigheder.

 

Længere ned kan du finde en rabatkode særligt til dig fra Their Story.

 

En fantastisk gave

Vi har været så heldige at få tilsendt de her smukke styles fra Their Story.

Her ser du Mio Cardiganen i Grå/brun. Den er strikket i Tyrkiet af en kvinde ved navn Ayse og er i 100% økologisk bomuld.

Se også de super søde Panda leggins i blå/grå. De er også fra Tyrkiet og lavet i 100% bomuld af en en kvinde ved navn Hacer.

De er super fine og selvom jeg normalt ikke er til print er jeg vilde med dem. De er på magisk vis det perfekt kompromis mellem mit ønske om æstetisk børntøj og A’s ønske om vilde og farverigt print. 😉

Derudover har vi modtaget den smukke Alpha Cardigan i farven Latte. Den vi har modtaget er strikket i Tyrkiet af Kadriye og er ligesom den anden cardigan fremstillet i 100% økologisk bomuld.Photo credit: Penooras

 

LÆS OGSÅ: Dreng eller pige? Vi har været til kønsscanning 

LÆS OGSÅ: Derfor ville jeg aldrig vælge sutter af naturgummi

LÆS OGSÅ: Graviditetstøj, ventetøj … ja tøj til tykke maver

 

Tøj i str. 0-4 år til både piger og drenge

Det tøj Their Story har sendt os er til vores drenge på 2,5 år. Det betyder dog ikke at der ikke er mere piget tøj eller tøj til baby.

Har du fx en pige eller vi helt vilde med de her styles og de grå og hvidstribede bloomers står højt på lillebrors ønskeliste, når han melder sin ankomst. 😉

 

 

Kan en lille ny Århus-baseret virksomhed vil gøre en forskel?

Det er svært at sige! Men ingen kan redde verden, hvis man ikke gør et forsøg.

Både Anne og jeg er vilde med Their Story’s koncept. Det er simpelthen gået lige i hjertekuglen på os og håber at I vil skænke dem en tanke næste gang i skal shoppe til ungerne.

Det er de små ting, der tæller og har I ikke lige en bedstemor i familien, der er en ørn med strikkepindende eller symaskinen, så hop ind her og se Their Story’s fine kollektion.

Det er super lækkert og slidstærkt tøj med netop de små detaljer, der leder tankerne hen på farmors hjemmestrik.

 

LÆS OGSÅ: Opskrift på müslibarer og mælkebomben – til ammende 

LÆS OGSÅ: Derfor bør du smide din bæresele ud NU

LÆS OGSÅ: Parfumerer du dit barn uden at vide det?

 

Bag om Their Story

Med forældre, der arbejder for en international udviklingsorganisation, er 3 søstres, forståelse af den tankevækkende sociale ulighed blandt mænd og kvinder i mange lande blevet underbygget. Their Storys kontor befinder sig i Århus centrum og tøjet bliver fremstillet i Mellemøsten.

En flot cardigan til barnebarnet, strikket af en kvinde i den centrale del af Tyrkiet, startede Their Storys rejse.

Diskussioner om nutidens forbrugerkultur, køb ? smid ud ? køb, samt de dårlige produktionsforhold i mange af tøjindustriens selskaber, skabte grundlaget for værdierne i den lille virksomhed. Men hvordan kunne disse værdier kombineres med søstrenes største interesse? – Women?s Empowerment i lande med en stor ulighed blandt mænd og kvinder.

Alt Their Storys børnetøj er håndlavet af kvinder. I samarbejde med deres partnere i de forskellige lande, sørger de 3 søstre for at kvinderne kan arbejde i behagelige omgivelser, få en afveksling fra den ofte ensartede hverdag og supplere deres budget. Dermed øges kvindernes selvstændighed, der oftest er afhængig af mandens indkomst. Their Story sælger børnetøj, der fortrinsvist er  fremstillet af økologisk garn og stoffer. Udover økologi lægges der stor vægt på kvalitet.

Produkterne er slidstærke og kan derfor gives videre til det næste barn i flokken.

Kvinderne kan efter behov vælge model, garn og pinde, da det er meget individuelt, hvordan og med hvilke materialer de arbejder bedst. De sætter således deres præg på hvert et stykke tøj og varerne er markeret med et navn på den kvinde, der har syet eller strikket produktet. Hvert et stykke tøj er således unikt og bærer sin egen historie med sig ? deres historie – ?TheirStory?.


Photo credit: Penooras

 

Rabatkode til dig

Brug af koden MOMMYBLOGGER og spar 20% + få FRI FRAGT i Danmark, når du shopper på Theirstory.dk.

Koden gælder til og med onsdag den 9. maj kl 23:59.

 

Tak fordi du læste med 🙂

/N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Ebay: Sommerkjoler