Opskrift på hveder med kardemomme

Ebay: Sommerkjoler

Trænger I ikke til til lidt nye Ebay-fund? Jeg har fundet 9 smukke sommerkjoler til jer på Ebay. De koster alle under 90 kr. og kan nemt klikkes hjem uden told, selvom loftet for told er 80 kr. Læs mere om told mv. i bunden af dette indlæg.

De findes stort  set alle i forskellige mønstre og farver, så klik ind og se nærmere… der er MANGE andre farver og mønstre til hver model.

1) Boho kjole 2) Kjole i vintage look 3) Slå-om-maxi-kjole 4) Slå-om-kjole 5) Casual T-shirt dress 6) Ternet flæsekjole
7) Kjole med broderi 8) Off-shoulder kjole 9) Gul sommerkjole 

Jeg har selv bestilt…

Min sommer står jo som du nok ved på projekt baby. Har termin den 4. juli, så satser desværre ikke på at kroppen er klar til de helt kropsnære kjoler denne sommer. Derudover må de selvfølgelig gerne være lidt ammevenlige.

Jeg har derfor bestilt nummer 1, 2, 3 og 5 og håber på at de fleste af dem dækker behovet. 😉

Jeg har bestilt dem i den største størrelse man kan få og ifølge beskrivelsen under hvert item skulle det passe meget godt med en str. 38/40.

LÆS OGSÅ: Slå om kjoler fra Ebay 

LÆS OGSÅ: Nye Ebay fund til børn 

LÆS OGSÅ: Mine seneste køb på Ebay

Sådan shopper du på Ebay

For at shoppe på Ebay skal du oprette en bruger. Det er også en god ide at oprette en PayPal konto, hvis du ikke har en i forvejen. Det gør det nemmere at shoppe OG så er du, eftersigende, bedre sikret mod snyd og svindel.

Jeg er dog aldrig rigtigt blevet snydt på Ebay og tror det hører særtilfældenede til.

Når du opretter din bruger på Ebay eller shopper første gang kan du tilknytte din PayPal og fremadrettet bruge den når du betaler. Ebay foreslår selv PayPal ved check out så du skal ikke engang tænke over det – super smart!

Derudover køber jeg meget sjældent noget, der koster over 80 kr. Køber du for over 80 kr. pr køb (eksklusiv fragt!) kan du nemlig risikere at blive taget i tolden.
MEN det har dog endnu ikke stoppet mig i at købe noget til over 80 kr. hvis jeg en sjælden gang er faldet over en vare, der er så dyr.

Du kan nemlig bede (den oftest virkelig søde!) sælger om han vil mærke din pakke med GIFT, så bliver den nemlig ikke toldet. … Men har du selvfølgelig ikke fra mig! 😉

 

Happy Shopping! 🙂

 

/N

4

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Opskrift på hveder med kardemomme