Hvad skal barnet hedde?

Graviditetstøj, ventetøj… ja tøj til tykke maver

Jeg har været på en seriøs jagt efter graviditetstøj, der er mindre konet end gennemsnittet. For hvor køber man ventetøj, hvilken størrelse, hvor meget og hvornår? Det har ikke været en nem opgave at finde trendy ventetøj og jeg synes derfor at jeg vil dele mine fund med jer, så I måske kan hente lidt inspiration og undgå at bruge helt så længe på at lede. 😉

1. Stribet Slå-om kjole fra Top Shop Maternity
2. Mommy Jeans fra H&M Mamma
3. Skjorte fra H&M CONSCIOUS. Jeg bruger normalt str. M-L/38-40 og har bestilt den i str. 42.
4. Blomstret slå-om kjole med flæser fra ONLY. Jeg bruger normalt str. M-L/38-40 og har bestilt den i str. 42.
5. Ganni inspireret slå-om kjole fra H&M Mamma
6. Boheme kjole fra Just Female i den smukkeste orange farve. Køb den et nummer større end du ellers ville have købt så der er plads til at vokse.
7. Bukser i loose fit fra H&M CONSCIOUS. Jeg bruger normalt str. M-L/38-40 og har bestilt den i str. 42.
8. T-shirt kjole i blød bomuld fra New Look. Smid en oversized denimjakke over og du er klar.
9. Slå-om nederdel med prikker fra Vila.  Style den med en boyfriend T-shirt enten over eller under maven afhængigt af hvor langt du er henne. Bestil den i 1-2 numre større end normalt så der er plads til at vokse.

Jeg har shoppet amok

Som du måske har set på vores Instgram, så har bestilt både fra H&M, ASOS og Topshop… og ja meget af det er sendt retur. Det ser altså bare ikke nær så pænt ud på en ægte 2. gangs gravid, som på en 19 årig model med fake mave – desværre!

Men jeg har fundet noget både online og i fysiske butikker… og det skal I selvfølgelig også have glæde af. 🙂

Det er ikke ALT sammen ægte ventetøj, MEN gå et par størrelser op så sidder de her styles altså super fint over, under eller omkring dunken.

Jeg er pt. i 25. uge i min 2. graviditet og har siden ca. uge 15 måtte ty til graviditetsjeans eller lidt for store bukser med stretch. I min første graviditet havde jeg først behov for ventetøj fra uge 20-25, hvor bukserne begyndte at stramme, men det er en anden historie nu.

Allerede her i 25. uge bruger jeg ALT for lang tid om morgenen på at finde noget tøj jeg kan passe, så nu er der shoppet en masse gravid-venligt tøj til garderoben.

Jeg har i alt (sammen med den smule jeg har fra sidst) 3 par bukser, 2 par strømpebukser (dem fra H&M er virkelig gode), 4 kjoler og et par t-shirts, der er særligt fra Mommy-afdelingen… resten er helt almindeligt tøj i en pasform, der går an til maven og er et par numre større end jeg normalt ville købe.

 

“…valgt at embrace  slå-om trenden”

 

LÆS OGSÅ: Dreng eller pige? Vi har været til kønsscanning 

LÆS OGSÅ: Derfor ville jeg aldrig vælge sutter af naturgummi

 

Forårstrends og babybuler

Det er åbenbart ikke så nemt at være “smart” og gravid. I hvert fald er størstedelen af ALT graviditetstøj (efter min mening) virkelig konet.

I min jagt har jeg kigget hos både Topshop, H&M, ASOS, Zalando og Ellos som eller alle har et ret stort udvalg af ventetøj… Så hvis du vil fortsætte jagten selv kan jeg klart anbefale dig at smutte omkring dem alle.

 

Fornemmer du et tema?

Som du måske kan fornemme har jeg valgt at embrace  slå-om trenden.

Det er ellers normalt ikke lige mig med et markeret område omkring taljen, men i takt med at maven vokser kan jeg godt se at dette gør sig klart bedst… med mindre man er høj og slank (er ikke mit tilfælde), der kan bære det oversize look trods maven, uden at ligne et cirkustelt.

LÆS OGSÅ: Opskrift på müslibarer og mælkebomben – til ammende 

LÆS OGSÅ: Derfor bør du smide din bæresele ud NU

LÆS OGSÅ: Parfumerer du dit barn uden at vide det?

Happy shopping 🙂

/N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Hvad skal barnet hedde?