Vanvittigt søde Ebay fund til børn & baby

Hvad skal barnet hedde?

Hvis der er noget vi synes er svært, så er det navne til baby. Der findes så mange og vi har virkelig problemer med med at finde et godt drengenavn denne gang. Arthur var vi ret hurtigt enige om. Eller faktisk var vi først enige om Hugo, men det faldt ikke i helt så god jord i familien så derfor blev Hugo til et mellemnavn.

 

Familienavne

Hugo er min oldefars navn. Jeg har aldrig kendt ham, men har et særligt forhold til Læsø, hvor ham og min oldemor boede. Jeg har stadig familie på øen og er opvokset med historier om min familie og især mine oldeforældre på sælgtsgården på Læsø. Derfor synes vi at Hugo var et helt perfekt mellemnavn til Arthur.

Men skal lillebror også hedde Hugo til mellemnavn eller skal vi søge efter et andet slægtsnavn til ham? Synes virkelig at det er svært. Og hvad skal han hedde til fornavn? Sådan ét er jo også lidt rart at have!

 

… Da baby blev til lillebror

Vi var egentlig begge ret overbevist om at det var en lillebror, vi ventede os. Alligevel havde vi kun et pigenavn på plads. Præcis som den gang med Arthur, var vi ret hurtigt enige om et pigenavn + et slægtsnavn til mellemnavn, men havde INTET forslag til én eventuel lillebror.

Eller det er faktisk løgn. Jeg har en liste med over 25 navne som jeg godt kan lide. Teis har 2 forslag til navne og vi har nu gået og gloet på de 2 lister i snart 4 måneder.
For at være helt ærlige så kan vi bare ikke finde et navn, som vi synes er lige så pænt som Arthur. Vi har jo ligesom brugt vores favorit navn til drenge og føles HELT forkert, hvis lillebror skal have et navn som vi ikke er lige så vilde med.

 

LÆS OGSÅ: Dreng eller pige? Vi har været til kønsscanning

LÆS OGSÅ: Opskrift på müslibarer og mælkebomben – til ammende 

LÆS OGSÅ: 5 ting du bør undgå at spise, hvis du har lavt stofskifte

 

Drenge, drenge og flere drenge

Stort set ALLE i vores omgangskreds har drenge. Enten en enkelt, 2 eller måske hele 3 af slagsen. Især blandt Teis venner er børnetallet højt og stadig stigende.. og sjovt nok er det også ALLE sammen drenge.

Derfor er der desværre også en del navne – som vi faktisk godt kan lide – som er “optaget”.

 

Navne der passer sammen

Jeg er generelt mest til de gamle navne og falder ofte for navne der starter med A eller E, men synes på en eller anden måde at det vil være lidt øv at vælge et navn med A, da man måske vil tro at de er valgt for at “passe sammen”. Er det ikke lidt små kikset? Eller overtænker jeg det lidt for meget?

De navne som Teis har på listen er lidt nyere navne, eller navne fra vores egen årgang og har jeg det omvendt også lidt svært ved. Så passer de jo bare slet ikke sammen.

Haha… mon det er hormonerne der spiller mig et pus. 😉

Nu mere jeg skriver på det her indlæg nu mere kan jeg selv se, hvor fjollet det er. Men hey… det er jo mit kommende barns navn og både ham og jeg skal leve med det resten af livet.

Så hvis I har et bud på, hvor man kan søge inspiration til navne til lillebror, så smid dem endelig i kommentarerne. 🙂

 

/N

1

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Vanvittigt søde Ebay fund til børn & baby