Feriebilleder fra Abu Dhabi

Vanvittigt søde Ebay fund til børn & baby

1) Romper med krave 2) Crossbody Bag 3) Heldragt 4) Kravlesokker 5) Jumpsuit med bjørn 6) Smækbuks med flæser 7) Miffy tæppe 8) Romper 9) Smækbukser

Her på Mommy blog slutter jagten aldrig. Det er både ebay fund til os selv, men også til børnene – og nu også baby. Selvom det er en lillebror, der kommer, stopper det os ikke at I finde lækre ting til jer, der har piger. Så kan vi samtidigt drømme lidt 😉

Så her får du 9 nye fund til både drenge og piger!

 

Kemi, Kina og børn?

Generelt er vi begge ret nazi med kemi til vores unger og vi undgår derfor at købe legetøj mv. som de helt små kommer i munden.

Men fx tøj, tæpper mv. fra H&M, og andre store kæder, bliver jo også produceret i østen og vil have samme (sikkert høje) indhold af kemi som det tøj du fra Ebay.

Så lige som vi altid vasker tøjet fra kæder som fx H&M, vasker vi naturligvis også tøjet fra Ebay inden brug! 🙂

 

LÆS OGSÅ: Nye Ebay fund til børn 

LÆS OGSÅ: Mine seneste køb på Ebay

Sådan shopper du på Ebay

For at shoppe på Ebay skal du oprette en bruger. Det er også en god ide at oprette en PayPal konto, hvis du ikke har en i forvejen. Det gør det nemmere at shoppe OG så er du, eftersigende, bedre sikret mod snyd og svindel.

Jeg er dog aldrig rigtigt blevet snydt på Ebay og tror det hører særtilfældenede til.

Når du opretter din bruger på Ebay eller shopper første gang kan du tilknytte din PayPal og fremadrettet bruge den når du betaler. Ebay foreslår selv PayPal ved check out så du skal ikke engang tænke over det – super smart!

Derudover køber jeg meget sjældent noget, der koster over 80 kr. Køber du for over 80 kr. pr køb (eksklusiv fragt!) kan du nemlig risikere at blive taget i tolden.
MEN det har dog endnu ikke stoppet mig i at købe noget til over 80 kr. hvis jeg en sjælden gang er faldet over en vare, der er så dyr.

Du kan nemlig bede (den oftest virkelig søde!) sælger om han vil mærke din pakke med GIFT, så bliver den nemlig ikke toldet. … Men har du selvfølgelig ikke fra mig! 😉

 

Happy Shopping! 🙂

 

/N

4

 • Hej Bibi
  Tak for din kommentar… giver helt sikkert stof til eftertanke, da jeg som sagt er ret kemi-forskrækket.

  mvh Nicoline

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bibi

  Det er desværre ikke helt korrekt, at indeholdet af (skadelige) kemikalier, er af samme mængde som i de varer som fx H&M importerer.
  Da H&M er en virksomhed, skal varerne leve op til visse krav, og der bliver her lavet en masse prøver og kontroller. Hvilket er klart, eftersom man i EU har nogle fastsatte værdigrænser for en masse forskellige typer kemikalier.
  Men når man som forbruger bestiller direkte fra Kina selv, sker der desværre ikke kontrol og mange af de sager man køber, er faktisk fyldt med en masse skidt. Mange ved det egentlig godt, og undlader derfor også at købe cremer, make up, parfumer, og generelt ting som kommer i direkte kontakt med huden. Mange tænker også at tøj ikke er ligeså slemt fordi det kan vaskes, men desværre glemmes det, at metallet på knapperne på den søde bodystocking til baby, faktisk indeholder nikkel af sådan en grad, at ser udvikles allergi , eller at tøjet er lavet af en anden type plastik, og dermed er hormonforstyrrende… ja… og listen er lang. Sorry… det er ikke for at ødelægge gejsten ved alle de fine eBay ting, for nøj, hvor er de fine, men de kan desværre ikke sammenlignes med store koncerners import af østens produktioner:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gud ja… tak for tippet tippet.dk 😉 Det er nu rettet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Endnu et møglækkert indlæg

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Feriebilleder fra Abu Dhabi