2018 byder på 2 store projekter - kan du gætte hvilke?

Ebay fund til dit hjemmekontor

Trænger dit kontor til en overhaling?

Jeg eeelsker at shoppe notesbøger, post its og andre accessories til mit arbejdsliv – især på Ebay, hvor man kan finde stort set alting virkelig billigt.
… Det  gør det bare lidt sjovere, hvis kontorartiklerne ikke ligner alle de andres.

1) Uld Sleeve 2) Marmor Cover 3) Notesbog med marmor 4) Taleboble Post it 5) Mac Book Sleeve 6) Skriveunderlag 7) Notesbøger 8) Planet Post It 9) Bogmærke 

 

LÆS OGSÅ: Ebay fund #legetøj 

LÆS OGSÅ: Ebay fund til mig selv

Hjemmekontor er måske så meget sagt

Nu blev overskriften godt nok hjemmekontor. Sådan ét er jeg slet ikke så heldig at have, men man har jo lov til at drømme. 😉
Det står i hvert fald højt på ønskelisten, hvis vi en dag får bygget til.

Til gengæld har jeg virkelig kedeligt, roddet og “brunt” kontor på mit arbejde, hvilket godt kunne trænge til en lille opgradering.
Det er altså bare lidt sjovere og mere inspirerende at arbejde kreativt, hvis ens omgivelser indbyder til kreativitet.

Så nu har jeg klippet nr. 3, 4, 8 og 9 hjem og håber at de kan pynte lidt blandt finér-møbler og koboltblå filt.

 

Sådan shopper du på Ebay

For at shoppe på Ebay skal du oprette en bruger. Det er også en god ide at oprette en PayPal konto, hvis du ikke har en i forvejen. Det gør det nemmere at shoppe OG så er du, eftersigende, bedre sikret mod snyd og svindel.

Jeg er dog aldrig rigtigt blevet snydt på Ebay og tror det hører særtilfældenede til.

Når du opretter din bruger på Ebay eller shopper første gang kan du tilknytte din PayPal og fremadrettet bruge den når du betaler. Ebay foreslår selv PayPal ved check out så du skal ikke engang tænke over det – super smart!

Derudover køber jeg meget sjældent noget, der koster over 80 kr. Køber du for over 80 kr. pr køb (eksklusiv fragt!) kan du nemlig risikere at blive taget i tolden.
MEN det har dog endnu ikke stoppet mig i at købe noget til over 80 kr. hvis jeg en sjælden gang er faldet over en vare, der er så dyr.

Du kan nemlig bede (den oftest virkelig søde!) sælger om han vil mærke din pakke med GIFT, så bliver den nemlig ikke toldet. … Men har du selvfølgelig ikke fra mig! 😉

 

Happy Shopping! 🙂

 

/N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

2018 byder på 2 store projekter - kan du gætte hvilke?