DIY: julepynt af selvhærdende ler

Mine juleønsker – måske du kan blive inspireret :)

Wuhuuu… demember har ramt os og det er tid til at skrive årets ønskelister.
Synes faktisk ikke at det er så nemt at skrive ønskeliste til mig selv længere.

Før jeg fik A var mine ønskelister altid kilometer lange, men nu har jeg mere fokus på Arthurs ønsker. 😉 … Men den bliver til gengæld også hurtigt lang.

Hvis du søger inspiration til gaveønsker til en 2 årig dreng kan du se Arthurs her.

Nå men lad os komme til sagen!

Her får du mine juleønsker.

Håber at du kan finde lidt inspiration til din egen ønskeliste.

 

 1. Råkostjern til Kitchenaid 
  En af de ting jeg ønsker mig rigtig meget er et råkostjern til min Kitchen Aid.
  A elsker råkost og jeg er efterhånden pænt træt af at stå og rive æbler og gulerødder i hånden.
  Min mor har det  også og er virkelig glad for det. Hun river stort set alle salater, da den fx også kan skære rødbeder, æbler og andet i tynde skiver – super smart.
 2. Sengegavl
  Vores hus er møg dårligt isoleret og vores seng står op ad endegavlen som altid er vanvittigt kold. Derfor har vi besluttet at vi må have os en sengegavl.
  Har fundet denne her fra Ellos, som jeg synes er ret fin.
  De fås både i lærred og i velour i mange flotte farver.
  … Som en ekstra bonus slipper vi forhåbentligt også for at Arthur konsekvent slår hoved mod væggen om natten. (Jep vi samsover!)
 3. Ganni kjole med rosa blomster
  Jeg er pjattet med Ganni og har I år hele 3 af deres kjoler på min ønskeliste.
  Sidste år var jeg så heldig at få 2 kjoler og deres lækre frakke og jeg knus-elsker dem stadig.
  Den ene af de 3 kjoler er denne skønhed med fint blomster print og skjortekrave.
 4. Støbejernsgryde
  Det virker måske lidt som et mærkeligt ønske, men en støbejernsgryde et et must, når man som jeg elsker at bage.
  Jeg bager rigtig ofte grydebrød og bruger vores stegeso. Men den er virkelig stor og vil derfor gerne have muligheden for at kunne bage et lidt mindre brød, til de weekender, hvor A og jeg fx er alene hjemme… eller hvis jeg har gang i et af mine bageforsøg og ikke vil bruge så mange dyre ingredienser til at teste hver gang.
 5. Hævekurv
  Ja – endnu et køkkenredskab til mit bagværk. Det er måske ikke verdens vigtigste redskab, men synes simpelthen at disse kurve giver sådan en fin struktur og mønster til brødet. … Lidt nørdet har man vel lov at være. 😉
 6. Daybed
  Vi er en ret magelig familie og kan, trods vores lille hud, ikke få nok hygge-/afslapningskroge.
  Derfor ønsker jeg mig en daybed, hvor man kan trække stikket ud og enten nyde udsigten til vandet eller bare slappe af mens barnet leger eller mens manden laver mad! … Man har jo lov til at drømme 😉
 7. Termodragt
  Det er måske lidt et mærkeligt ønske, men det står højt på listen. Jeg er nemlig rigtig ofte ved at fryse min r** af, når Arthur og jeg er ude og lege her i vinterhalvåret. Jeg hader at fryse og lånte fornylig min brors keddeldragt på en fisketur, hvor jeg efterfølgende blev enig med mig selv om at sådan en dragt, simpelthen er et MUST HAVE!
 8. Ganni kjole med gule blomster
  Så er vi nået til endnu en kjole fra Ganni. Denne gang denne skønhed med fine gule blomster.
  Jeg er ret vild med den gule tendens og håber at den holder laaangt ind i 2018.
 9. Gavekort til yndlingsbutikker
  Gavekort er altid et godt ønske og de er selvfølgelig også på min liste i år. Fx til min lokale Simon Says Shop, Metropol, H&M, Monki, Ganni, Design Centeret, diverse stor magasiner osv.
 10. Gulvtæppe
  Vores gulvtæppe under spisebordet trænger til en udskiftning.
  Jeg kan næsten ikke beslutte mig for hvilket et jeg bedst kan lide, men kan virkelig anbefale Ellos.dk, hvis du er på jagt efter et nyt tæppe til boligen.
 11.  Lampe
  Jeg har lææææænge været forelsket i Ballroom Lampen i enten røgfarvet eller olievngrøn, men synes simpelthen at den har været for dyr. Derfor er jeg nu faldet for denne Ikea lampe. Jeg kan desværre ikke finde den på deres hjemmeside, men mon ikke at den kommer online snart eller i hvert fald er til at finde i et af deres varehuse. Det håber jeg i hvert fald 🙂
 12.  Champagneskåle
  Vi skal for første gang, meget længe holde nytår i år. Anne og hendes familie kommer selvfølgelig og måske vi også for fornøjelsen af et par eller 2 mere + deres lækre unger. Jeg har INGEN champagneglas og nu hvor jeg skal have fat i nogle, kan jeg jo lige så godt gå all-in. Derfor ønsker jeg mig 8 smukke champagneskåle a la disse i “krystal-look”. Er de ikke fine?
 13. Hyggesæt i cashmere
  Vi er som sagt pænt magelige hjemme hos os og et godt hygge sæt er derfor et must. Jeg fandt fornylig dette sæt i cashmere og tænker at det er et perfekt bud, på det ultimative hjemme-hygge-tøj.
 14. Ganni kjole lilla 
  Fik jeg sagt at jeg er vild med Ganni?! 😉
  Normalt HADER jeg farven lilla, men synes simpelthen at denne kjole er SÅ fin. Den er på en eller anden måde så helt modsat det jeg normalt kan lide og måske netop derfor er jeg helt vild med den.
 15. Stol
  … OG på sigt forhåbentlig stole.
  Jeg er helt vild med Y-stolen og har været det længe. Faktisk har jeg lige skilt mig af med vores mange Eames stole og har købt nogle vintage stole i stedet for på sigt at få råd til Y-stolene. Der er jeg dog ikke helt endnu, så ønsker mig et tilskud til mit lille stole projekt.

  16. Karlekammerskab
  Da vi boede i lejlighed havde vi et meget smukt hvidmalet karlekammerskab. Desværre var det ikke så solidt og rummeligt som man kunne drømme om, så vil super gerne have fingrene i et nyt. Det skal egentlig primært bruges til Arthurs tøj da han primært har sit tøj i et bryggersskab og det har han bare for meget tøj til efterhånden… vi kan simpelthen ikke være der. Ved ikke helt om det skal males eller om jeg vil hoppe tilbage på 90’er bøljen og enbrace det afsyrede look. 😉

Håber at det gav en smule inspiration.
Rigtig god jul <3

/N

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

DIY: julepynt af selvhærdende ler