Ispinde uden sukker, men med masser af frugt -Perfekt til de små!

Hurrraaaa…. jeg vandt!

Her kommer lidt ananas i egen juice… Jeg har nemlig vundet en konkurrence hos RWD på deres facebook side! Jeg har vundet deres helt åndsvagt fine top med “planet” print. Det er mega YAY – for jeg vinder ellers ALDRIG noget!

Er godt nok heller ikke så ofte at jeg deltager i konkurrencer, men denne kunne jeg simpelthen ikke lade være med at deltage i. 😉

 

En lille side gevinst

Jeg faldt totalt pladask for stort set ALT på RWD’s hjemmeside og blev derfor nødt til at eje deres nye blomstrede shoppingnet også.. er det ikke sindsygt fint? (Det koster kun 300 kr!!!) Tror det kommer til at følge mig hele sommeren.

Har også allerede kig på bukserne, der passer til toppen og den VIRKELIG nuttede kitty bag.

 

Smukke deltaljer og godt håndværk

Nej det er ikke sponsoreret…. jeg er bare mega imponeret! OG virkelig lykkelig over at have vundet denne smukke smukke top.
RWD er et ret ny opstartet dansk brand, så de har ikke så stor en følger skare, hvilket jo I mine øjne gør en konkurrence ekstra interessant, da der så er større mulighed for at vinde 😉

I det hele taget er jeg helt vild med detaljerne og håndarbejdet der tydeligvis er lagt bag de 2 pieces jeg nu er så heldig at være ejer af.
– De bliver helt sikker ikke de sidste…

Har allerede kig på bukserne, der passer til toppen og den VIRKELIG nuttede kitty bag. Heldigvis har jeg fødselsdag om små 2 uger, så jeg krydser fingre for at fødselsdags-feen hører mine bønner. 😉

/N

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Ispinde uden sukker, men med masser af frugt -Perfekt til de små!