Min store køkkenkærlighed

Dag 37: AIP diæt mod mit lave stofskifte og Hashimotos

Så nåede jeg endelig til genintroduktions-fasen. Jeg har de sidste 36 dage levet på 100% AIP diæt mod mit lave stofskifte.

Jeg har valgt at forsøge mig med AIP diæten, for at se om jeg kan bremse den negative udvikling, jeg har oplevet med flere autoimmune sygdomme, som fx lavt stofskifte.

 

LÆS OGSÅ: De her vitaminer tager jeg for at forbedre mit stofskifte

LÆS OGSÅ: Guide: De bedste tidspunkter at tage vitaminer og tilskud 

LÆS OGSÅ: Om AIP – mad mod lavt stofskifte og andre autoimmune sygdomme

So far so good

Mit TSh, som er det tal man oftest får målt i forbindelse med lavt stofskifte, halveret. Så jeg er fortrøstningsfuld…

I går forsøgte jeg mig for første gang med bælgfrugter, efter 36 dage uden. Jeg er virkelig i tvivl om hvor vidt jeg fik en reaktion, eller om det er andre faktorer der spiller ind, og gør at jeg nu føler mig en anelse mindre godt tilpas.

Synes generelt at det er skide svært at mærke efter på sin egen krop. Men øvelse gør mester, så nu tager jeg det MEGET stille og roligt med genintroducereingen og forsøger at lære min krops signaler at kende.

 

Se de andre indlæg fra mit AIP forløb her. 

 

/N

2

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Min store køkkenkærlighed