Mommyblogger bag kulissen. Så pinligt er det.

Mine seneste køb på Ebay

1) Tavle sky 2) Lampe 3) Opbevaringsposer 4) Babushka 5) Strømper 6) Sweatshirt 7) Sko 8)Jumpsuit 9) Ipad cover

Mine Ebay cravings har taget overhånd de sidste par uger. Til gengæld venter jeg nu i spænding på at de her lækre sager kommer hjem. (YAY!)
Det er ikke alt samme til A – noget af det er også til en lille ny, der snart melder sin ankomst i vores vennekreds. Det synes jeg ligesom var en ekstra god grund til at shoppe lidt amok.

Jeg har faktisk også købt en del til mig selv på det sidste. Det skal jeg nok lige få smidt op til jer inden længe.

Hvad skal jeg være OBS på når jeg handler på Ebay

Vi har fået en del forespørgsler omkring vores handel på Ebay. Hvad skal man være obs på i forhold til told, fragt, kvalitet osv.?

Vi vil bestræbe os på at lave en nem og hurtig guide meget snart.

Told er det I har spurgt mest om  …og kort fortalt så bliver man ikke toldet, hvis varen koster 80 kr. eller derunder. De 80 kr. er eksklusiv fragt, så det er helt okay at købe en vare der koster 80 kr. men fx koster 15 kr. i fragt.

Mht. fragt så kan det tage sin tid, men det skal nok komme. Nogle ting tager helt op til et par måneder at få hjem, men så kan du glæde dig til at blive positivt overrasket over at modtage noget du helt havde glemt, at du havde bestilt. 😉
Du kan se et ca. leverinstidspunkt på varen inden du bestiller den, så der får du en nogenlunde ide om hvor lang tid du kommer til at vente.

Kvaliteten kan svinge helt ekstremt, men en god ide er altid at gå ind og se detaljer om produkter. Der er rigtig ofte billeder som sælger selv har taget og du kan hurtigt gennemskue, hvis det er helt forfærdelig kvalitet. Ofte bliver jeg dog positivt overrasket over kvaliteten.

Rigtig god shoppelyst 🙂

/N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Mommyblogger bag kulissen. Så pinligt er det.