Test af Skin-Roller til kroppen

3 uundværlig (og næsten gratis) genveje til ferieklar hud

Forårer står for døren, og for mit vedkommende også en ferie sydpå, inden for de næste par uger.

Det betyder også at min grå, tørre og knapt så spænstige krop skal i de kortere og mere sommerlige klæder.

De 3 uundværlige
Jeg bruger faktisk disse 3 ting hele året, men må indrømme at jeg ikke har været så flittig her i vinterhalvåret som jeg nok burde. Men nu – nu får den fuld gas og heldigvis synes jeg at jeg kan se tydelig forbedring på meget kort tid.

 

 1. Tør børstning
  Jeg tørbørster mig ikke hver dag, men næsten altid lige inden jeg går i bad. Jeg bruger en hamphanske (sådan en til en 20’er fra Matas du ved), men man kan også sagtens bruge en rigtig tørbørste. På kun et par dage kan jeg se en markant forskel på min hud. Lyder måske lidt mærkeligt, men min hud bliver mindre tør af det. De første par dage, når man starter kan man muligvis blive lidt tør, men ret hurtigt virker huden mere velplejet, ensartet og fugtet. Seriøst – det er klart en af mine favorit hudpleje tips og jeg er så glad for, at jeg engang har fået det selv (kan desværre ikke huske af hvem). Ud over de visuelle forbedringer, skulle tørbørstning have en gavnlig effekt på blodomløbet, hvilket for mig er et kæmpe plus, nu hvor jeg både slås lidt med stofskiftet og tidligere har haft problemer med en blodsygdom. Det er virkelig nemt. Inden jeg går i bad børster jeg hele min krop igennem i cirkulære bevægelser. Starter fra fødder eller hænder og børster ind ad. Hverken børsten eller kroppen må være våd. Virker måske lidt crazy – især hvis du som mig har ret tør hud – så er det lidt som om man støver i starten 😉 men bliv ved…. du vil blive vild med det! Og jeg synes bestemt ikke at det gør ondt!
 2. Mad olie som fugtgiver
  Jep, jeg smører både mig selv (og Arthur for den sags skyld) ind i fx rapsolie, mandelolie, olivenolie, kokosolie eller hvad vi har på lager.
  Det er lidt forskelligt, om jeg tager det på i badet og bare dupper mig tør eller om jeg tager det på når jeg er kommet ud af badet.Jeg laver også oftest scrubs af madolie. Hælder bare lidt salt, sukker, havregryn eller kaffegrums i olien. (Lige den bruger jeg dog i badet, ellers bliver det nok lidt noget grisseri) ;)Kan godt lide ideen om at jeg ved præcist, hvad jeg smører mig ind i – er i modsætning til Anne ikke topsej til INCI’er. 😉 Og som du nok kan tænke dig til så er madolie enormt fugtgivende, hvilket jeg virkelig har brug for, da jeg fra naturens side har ret tør hud, især på benene.
 3. Mere vand
  Ja det er ikke lige frem en nyhed, men jeg er virkelig dårligt til at drikke vand, eller i det hele taget drikke noget, i løbet af dagen. Men de sidste par uger, har jeg sat en alarm på min telefon hver time, for at minde på selv om at drikke et glas vand, mens jeg er på arbejde. Så jeg er gået fra måske 1-2 glas vand om dagen til 6-8 glas vand og jeg kan virkelig se en forskel. Ikke kun på min hud på kroppen men også min ansigtshud er blevet pænere.
  Så ja, det er virkelig ikke de helt store ting man behøver at gøre for at på pænere hud, og det behøver på ingen måde at koste en formue. 😉

Så nu mangler jeg kun ca 1.000 squats og små 10 kg for at blive ferie-klar… haha 😉 Ej skidt med det! De ekstra kg kommer nok med til Gran Canaria om jeg vil det eller ej. 🙂

/N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Test af Skin-Roller til kroppen