Om nye basics & en give away

Test af Skin-Roller til kroppen

førefter

For ca. 3 måneder siden fik jeg stykket et lille nyt forsøg i hånden… En skinroller. Det der mest af alt ligner et miniature tortur-instrument, skulle efter sigenede kunne fjerne strækmærker. Jeg var ret skeptisk, til en start, men kunne jo egentlig godt se idéen i, at provokere huden til at “genskabe sig selv”.

 

Morkrop & strækmærkehelvede. 
Da jeg var gravid med A var jeg SKRÆKSLAGENDE for at få strækmærker. Selvom jeg var fuld informeret om umulighederne ved at forebygge stræk var, nærmest ikke eksisterende, lov jeg tvivlen komme industrien til gode… og købte litervis af strækmærkeolier.

Jeg smurte minimum 2 gange om dagen og jeg fik IKKE strækmærker under graviditeten. Havde jeg muligvis ikke fået alligvel – men hvem ved. 😉

Tilgenfæld fik jeg strækmærker under fødslen. Hey – hjem fanden havde lige glemt at fortælle mig at det kunne ske?!

Jeg var VIRKELIG negativ over at have gennemgået 9 måneders graviditet, uden et eneste strækmærke og så stå op dagen efter fødslen op opdage de røde tigerstriber om navlen. (WHAT THE F***!?)

Nå, men heldigvis er de jo ikke al over og der gik ikke længe før den blårøde farve forsvandt.
Tilgengæld stod jeg tilbage med en mave, som jeg godt kunne overleve, men som jeg bestemt ikke havde lyst til at flashe… ikke at jeg har det any ways, men på et tidspunkt bliver det jo sommer og så kunne det være meget rart at føle sig nogenlunde tilpas i en bikini.

Så da jeg fik tilbuddet om at teste Swiss Clinics derma roller til kroppen, sagde jeg naturligvis JA TAK!

 

Prøve-kanin!
Jeg startede processen for ca. 2-3 måneder siden… og her kan I se full size før og efterbilleder. Sorry for de ikke så flatterende mor-krops billeder, men tænker at I overlever 😉

Det er jo trods alt den bedste måde at vise mit resultat, selvom det er virkelig grænseoverskridende for mig at ligge billeder som de her på nettet. (GISP!)

Her kan I se billede af min mave fra den dag, jeg startede med at bruge dermarolleren. IMG_0588
Her kan I se billede af hvordan min mave ser ud nu. IMG_0590

Sådan gør man.
Jeg har brugt rolleren hver aften – eller det var i hvert fald min intention (indrømmer at jeg har misset det et par gange). Man spritter rolleren af med en lille spray inden man går i gang, så man ikke får overførst baktusser til huden.
Så ruller man  forsigtigt frem og tilbage med lige bevægelser og med et tilpas tryk. Rul ca. 10 gange i forskellige retninger: Vertikalt, horisontalt og diagonalt i begge retninger. Det tager ikke ret mange minutter.

/N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Om nye basics & en give away