Om krops-idealer

Every day makeup video tutorial

IMG_9842Jeg synes vi skal tale om makeup. Makup på no-makeup måden faktisk 😉
Jeg synes ofte ikke at jeg har ret meget tid foran spejlet, eller faktisk generelt ikke ret meget tid til mig selv… derfor har jeg virkelig gjort mig umage for at lave en realistisk makeup-guide, til hverdags makeup, der ikke tager ret mange minutter.

I min barselsperiode på ca 14 måneder, havde jeg nok samlet set makeup på 10-15 gange, men hold nu op hvor det føles rart at ligne et menneske ind imellem. Og når jeg tænker tilbage ville jeg virkelig ønsker at jeg havde kendt til denne fantastiske foundation, som gør det SÅ nemt at skabe et fint og ikke makeuppet resultat… for så have jeg nok forsøgt at ligne et menneske lidt oftere 😉 – især når det ikke behøver at tage mere end et par minutter.

Nu hvor jeg er tilbage på arbejde er mit every day look heller ikke specielt makeuppet.
Er ret glad for the non-makeup makeup feeling 😉 hvis du forstår… Min hud er alt andet end fejlfri for tiden, (gik ellers lige så fint efter vores Spa dag i saltbassin 🙁 (øv!) så en god, plejende og dækkende foundation er virkelig et must for tiden…
For at gøre det kort og overskueligt får du, nedenfor, en listen over de produkter, jeg bruger i videoen. Jeg håber, at du kan finde lidt inspiration til din egen makeup rutine – god fornøjelse.

Base:
La Mer foundation Linen 13
Elf Concealer Apricot Beige
ZenzTherapy Mineral Foundation no.23
GOSH Countour kit 001 Light
Nude by Nature Hughlither Stick 01 Champagne
Tromborg Baked Minerals Bronzer
Clinique Blush 110 Precious Posy

Bryn:
Youngblood Artiste Brow Kit Dark

Øjne:
Elizabeth Arden Grand Entrance Mascara

IMG_9852

Jeg er ret vild med læbestift, men bruger det ikke så ofte i hverdagen. Min favorit pt, er denne smukke matte nuance fra MAC – er vild med den. Den er klassisk, men med et edgy twist… og vigtigst af alt giver den dit every day look et ordentlig spark bag i, på max 1 minut.
… Så er der ingen der lægger mærke til at du har havregrød på låret og babysnot på skjorten. 😉  Se min video guide med læbestiften her.

 


IMG_9733Læs mere om min makeup rutine her

Læs mere om Youngblood Artiste Brow Kit her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Om krops-idealer