Tandbørsten, der får ritualet til at lykkedes

Jeg har fået nye bryster – vil du vide hvorfor?

babs1

Lets get personal! Nicoline har postet et par personlige indlæg på det sidste, blandt andet om sin fødsel og om at leve med kronisk sygdom. Det fik skubbet lidt til mig, for der er ét personligt indlæg der har ligget og ulmet i mine taste-fingre et stykke tid, men jeg har ikke rigtig turde skrive det. Det handler om bryster. Mine bryster. Mine bryster som jeg faktisk nu føler fortjener et indlæg, men det har jeg virkelig ikke synes før. Nogensinde.

Før jeg fik August var mine bryster altid i en tilstand af “halv vat halv pat” som jeg sagde mens jeg grinede, men jeg synes faktisk ikke det var særlig morsomt. De var små, lidt bananformede (men altså – mere et banan-skud end en banan, for de var jo virkelig små) og så var de virkelig brede. Bredden var den eneste del af mine bryster der passede til min bygning. Jeg er rimelig høj og har sådan ret brede skuldre og et stort hoved (det lyder virkelig ikke flot når man skriver det…) Men med H&Ms virkelig vatterede BH’er kunne jeg godt fake en B-skål, så det gjorde jeg…. dagligt.Jeg tænkt at måske en dag ville jeg gerne have et større sæt, men det var ikke en rigtig plan.

Da der kom mælk i brysterne var de faktisk meget fine. Ikke store, og ikke ligefrem flotte, men jeg var sådan rimelig tilfreds med dem, og glemte lidt at mentalforberede mig på hvad der ville ske med dem den dag mælken forsvandt. Jeg ammede i et halvt år, startede på arbejde igen og ammede lidt videre, men efter første arbejdstur med overnatning, kom mælken ikke tilbage. Og brysterne blev derefter væk. Helt væk. Tilbage var lidt hud og brystvorter.breastØkonomi og valg af operationssted
Jonas er ikke sådan tilhænger af kunstige bryster, og sagde de var fine dem jeg havde. Jeg tror bare virkelig ikke han synes økonomien i en opgradering var det værd, men jeg kunne da overtale ham til at tage med til en forundersøgelse hos Nygart. Jeg har engang været til et foredrag på et andet privathospital hvor kirurg Jesper Trillingsgaard dengang var ansat, og jeg kan huske at jeg tænkte at hvis jeg nogensinde skulle under kniven, så skulle det være ham der førte skalpellen. Vores æstetik virkede meget meget ens, og det vigtigste for mig var at få en kirurg der kunne forstå hvad JEG synes er flotte bryster. Jeg tror de fleste på de etablerede kirugiske klinikker kan svinge kniven, men at finde een der kan guide til det rigtige implantat tror jeg er sværere.

Til forundersøgelsen sad Jonas på en stol og var vidne til at Jesper, mens han undersøgte mit bryst, ligesom løftede op i brystvorten med pege og tommelfinger, og “brystet” fulgte slapt med. Det var det sørgeligste syn NOGENSINDE, og da vi sad i bilen sagde han at hvis jeg gerne ville have dem fixet så var det ok med ham, men at han virkelig ikke var overbevist om størrelsen som Jesper og jeg var kommet frem til. 475 mL lyder selvfølgelig også ret voldsomt…

Ingen at sammenligne med
Kan i huske at jeg ovenfor skrev jeg har brede bryster? Da de blev målt blev det tydeligt at jeg har endda meget brede bryster, og kombineret med mit ønske om et anatomisk implantat, intet brystvæv selv, og et jeg gerne ville have lidt store, men ikke kæmpe bryster, og bryster der sagtens kunne være nogle jeg var født med, så var det altså det kirugen anbefalede.

Det var UMULIGT at finde før og efter billeder af nogle med anatomiske implantater i den størrelse og som var på min højde. Det virkede som om at alle der ville have så store bryster også skulle bede om runde, højtsiddende babser, og ingen havde min kropstørrelse.  Jeg måtte derfor huske at jeg havde valgt Jesper fordi jeg stolede på hans æstetik, og for pokker hvor er jeg glad for at jeg fulgte hans råd. De måtte ikke have været en milliliter mindre, og passer perfekt til resten af min krop.

Nu lyder det som om det var en let beslutning – det var det ikke helt, og jeg havde en del overvejelser så som: kan jeg amme hvis jeg vil have et barn mere, hvad hvis man får kapseldannelse, hvad hvis de bliver mega grimme og alt for store. Det meste kan man finde mange historier om rundt om på nettet, men den eneste jeg ikke kunne afveje risikoen for og som jeg måske stadig tænker over er:

Kommer folk til at opfatte mig som en dulle? Og det tror jeg faktisk nogen folk gør. Men måske de så også gjorde det før jeg fik lavet babser? Jeg har langt lyst hår, arbejder med “noget med kosmetik”, har altid lange røde negle og går i højhælede sko til hverdag. De store silikonebryster fuldender nok dulle-billedet, men jeg klarede det også meget fint før. Haha. Jeg husker mig selv på at jeg forhåbentlig kan være med til at mane nogle fordomme i jorden, og at jeg det er vigtigere at være kvik end at se klog ud. Jeg ville bare ønske jeg havde haft babserne da jeg gik på DTU 🙂

Nåh ja, jeg sagde jo i overskriften at det skulle handle om hvorfor jeg fik lavet brysterne- den eneste grund var at jeg gerne ville have flottere og større bryster. Jeg synes det lykkedes, men her er før og efter billeder, så du kan se om du er enig:

 

IMG_2257IMG_2259Jeg er SÅ glad for mine nye bryster
Jeg er selv mega tilfreds og synes de passer godt i størrelsen, på trods af at jeg stadig synes er 475 mL er et voldsomt tal at slynge ud hvis nogen spørger “hvor meget der er i.”

Rent praktisk gik det over al forventning. Jeg helede relativt hurtigt og med kun få og forventelige smerter. Det sværeste var ikke at måtte bære August i tiden efter. Jeg fik dem lavet da han var lige over et år, og fordi han har været hurtig med alt andet, troede jeg han ville begynde at gå tidligt også, og det derfor ikke ville være et problem. Jeg tog fejl, og måtte trække virkelig meget på Jonas til at løfte August (og alt andet) i den første tid, men det var faktisk mit største problem, så må siges at være nemt sluppet.

Jonas bliver ved med at insistere på at han også godt kunne lide de gamle, men brokker sig bestemt ikke over dem – kun regningen 🙂 og jeg er glad. Jeg havde ikke dårlig selvtillid eller selvværd før, men det er bestemt rart ikke længere at have noget jeg er ked af hængende; lige der på forsiden 😉

Kh A

Ingen kommentarer til Jeg har fået nye bryster – vil du vide hvorfor?

 • Hej Henriette

  Tak for det! Glæd dig, du bliver så glad for det:-) Jeg fik Mentor anatomiske implantater, og de kom ind gennem brystfolden. Har der mærkeligt med tanken on armhulen og ar med hår på og som man så skal barbere hen over, så derfor var jeg slet ikke i tvivl om at det skulle være folden.

  Mange hilsner

  Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Hejsa og tak for et super godt indlæg. Det er et utrolig flot resultat! Jeg skal selv til forundersøgelse hos Jesper i starten af november, da jeg ligesom dig har fået en trist barm efter børn og amning. Hvilket mærke er dit implantat og blev det lagt ind igennem armhule eller brystfold?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for din kommentar! Kan kun sige:Lyt til Jesper- mine måtte ikke være en mL mindre, men ej heller meget større, han har ramt perfekt! Held og lykke med forløbet, er sikker på de tager sig perfekt af dig, og du får en god oplevelse og godt resultat! Kh A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Tak for et godt og ærligt indlæg! Jeg har netop været til forundersøgelse hos Jesper og kunne rigtig godt lide hans energi, så det er så betryggende at læse, at andre har haft en god oplevelse med ham. Er især også glad for at læse at du synes de ml han foreslog lyder af meget, for sådan havde jeg det virkelig også 🙂 men jeg kan jo godt lide hvordan det så ud, så hvorfor hænge sig så meget i tallene, det kommer jo også an på hvor meget man har i forvejen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] babserne og lærte mig at mase så meget så muligt bryst ind i munden på A, men som du kan se i indlægget om mine overvejelse om min brystforstørrelse, så var det ikke fordi han ligefrem blev kvalt med de små babser jeg var udstyret med. Med de […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Tandbørsten, der får ritualet til at lykkedes