Ebay Fund #Wooden

Go to – Lip Look


IMG_9733

Jeg er ret vild med læbestift, men er desværre alt for dårlig til at gå med det til hverdag. Min favorit pt, er denne smukke matte nuance fra MAC – er faktisk virkelig vild med den!
Den hedder Retro Matte Liquid Lipcolour og er i farven Oh, Lady.

Det er en ret klassisk farve læbestift, men med et edgy twist… og vigtigst af alt, kan den give dit every day look et ordentlig spark bag i, på max 1 minut – se videoen nedenfor. Så kan selv den travleste mortype, nå at dulle sig op 😉

Jeg bruger altid en smule concealer omkring og på læberne, for at gøre kanten fra læber til hud ekstra skarp – men lige for tiden også fordi min hud er helt åndsvag og hormonpåvirket!
Jeg har egentlig det princip, at jeg ikke bruger læbestift, hvis min hud ser ud som det gør lige nu – mest fordi jeg helst ikke vil fremhæve området omkring hagen. Men faktisk fungere det helt fint, hvis man har en tilpas god concealer 😉 Pt bruger jeg farven Apricot Beige fra Elf.

… En ekstra bonus ved en læbestift som denne er at ingen, lægger mærke til at du har havregrød på låret og babysnot på skjorten 😉

 

/N

IMG_9850IMG_9851

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Ebay Fund #Wooden