Ebay fund #Iphone

Nyt til vintergarderoben

vintergarderobe
1) Uldkjole 2) Uldfrakke 3) Kjole 4) Støvler 5) Silkeskjorte 6) Stribet strik 7) Undertøj 8) Bukser 9) Kjole

Her kommer endnu et shopping indlæg fra min side… det er vel januar 😉

Det er min første vinter som “mor tilbage på job”, og da jeg ikke føler mig så hjemme på kontoret som hjemme på landet, har jeg måtte udvide garderoben med andet end hyggebukser og træningstøj 😉

Jeg arbejder heldigvis et sted hvor det er “tilladt” at være forholdsvis casual, hvilket jeg i den grad nyder godt af. Jeg er mega fan af vamset strik og bliver nok aldrig hurtigløber i stiletter, så klædeskabet bliver igen i år fyldt om med store trøjer og komfortable sko. Som I måske kan fornemme, så har jeg en forkærlighed for Ganni 😉 Haha… det må være de gode basis ting, der tiltaler mig igen og igen.

Jeg er så heldig at have fået en del i julegave – bl.a. den mega skønne jakke, og en del af det har jeg været heldig at finde her til januar udsalget. No wunder at man opbygger sådan et lidt had/kærlighedsforhold til den her måned 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Ebay fund #Iphone