Årets bedste køb - vol. 1

Min makeup rutine …trin for trin

IMG_0946

Trods mit arbejde i beautybranchen er jeg ikke den, der går med super meget makeup – i hvert fald ikke til hverdag. Dermed ikke sagt at jeg ikke synes det er sjovt – for det gør jeg. Jeg elsker at male, tegne og være krea… og det samme gælder i mit ansigt 😉
Til hverdag er jeg dog ret casual … også med makeuppen.

Flere har spurgt, hvilke makeup produkter Anne og jeg bruger, så her får I lige min makeup rutine trin for trin.
Det er ikke alt, jeg bruger hver dag, og slet ikke øjenskygger og læbestifter, men gør jeg stort set altid hvis vi skal ud eller til særlige lejligheder. Faktisk holder jeg virkelig meget af de dage, hvor man bare vimser rundt derhjemme uden makeup. I min barselsperiode havde jeg nok makeup på max 10-20 gange på 14 måneder… Så er ret kontrastfyldt nu hvor jeg er tilbage på job 😉

IMG_0925Step 1 – RENS: Før jeg overhoved overvejer at tage makeup på renser jeg min hud. Jeg bruger lige nu et renseprodukt fra Kiehl’s som jeg er virkelig glad for. Sammen med produkter bruger jeg min ELSKEDE Foreo børste. Den renser i dybten og eksfoliere huden så makeuppen ligger pænere. Når jeg har skrubbet huden godt, bruger jeg skintonic og påfører en god serum og dagcreme. Læs meget mere om min hudpleje rutine her.

Step 2 – BB Cream:  Nå… NU til makeuppen. Det er ikke altid, men hvis jeg bruger foundation, bruger jeg altid min BB cream fra L’Oréal først. Lidt som du ville ligge en base med en primer. Jeg er mega glad for dette produkt og har efterhånden været tro mod det i en del år. IMG_0943Step 3 – Foundation:  Før jeg kom tilbage på job efter barsel brugte jeg ALDRIG foundation. Måske fordi min hud var langt pænere og mindre hormonelle den gang 😉 eller også fordi jeg simpelthen ikke havde fundet den helt rigtige. Sidst jeg ejede en foundation, før denne, var da jeg blev konfirmeret… haha… det er ikke engang løgn.
Nå men seriøst – denne foundationen fra La Mer er intet mindre end fantastisk! Den lægger sig super pænt på huden og det er nærmest umuligt at komme til at påføre den forkert. Den er så fin og nem at påføre at du endda kan tage den på med hænderne, og sådan få et pænt resultat. Man kan virkelig mærke dens plejende effekt og man kan på ingen måde fornemme at man har makeup på – føles mere som en super lækker og plejende creme. Det er ikke altid at jeg bruger den i hverdagen, men skal vi ud eller har jeg lidt ekstra der skal dækkes i en periode er den min bedste ven. IMG_0941Step 4 – Concealer: Jeg er jo mor og indrømmer blankt at jeg ofte har brug for concealer – især under øjnene. Den manglede søvn har sat sine aldringstegn og der er virkelig brug for at “have snydt lidt” 😉 Så på med concealer under øjnene, i næsekrogene og ved eventuelle urenheder. Jeg bruger en sponge til at blende det ind med den resterende makeup.

Step 5 – Pudder: Når jeg bruger concealer bruger jeg også pudder – både har at give min trætte ansigt et mat finish men også for at holde på concealeren så den ikke “klatter” i løbet af dagen. Jeg er MEGA glad for denne fra ZenzTherapy. Den er så lækker, ligger sig pænt og kan også bruges til at maskere djævelske urenheder, ved at duppe den på et mindre område. IMG_0938Step 6 – Contouring: Som du måske har læst i tidligere indlæg, så er jeg ret glad for countouring. Især mine ikke eksisterende kindben takker mig hver morgen for at svinge børsten. 😉 Jeg lægger den under kindbene, på begge sider af klagen, i tindingerne og på begge sider af næsen. Lige nu bruger jeg dette kit fra GOSH det er super fint til formåler. Husk at blend det godt ind, eventuelt med din pudderbørste eller en kabuki.IMG_0937Step 7 – Highlighter: Highligheren er min ven! Seriøst det er en genialt opfindelse. Jeg bruger hightlighteren fra mit GOSH kit på næseryggen, over læbernes amourbue, på kindbene og mellem brynene. I den yderne kreds af øjnene fra midten af brynet og i en cirkelbevægelse ned på kinder bruger jeg min highlighterstick fra Nude by nature. Den er mega smuk, men der er en del shine i, så jeg bruger den primært om øjnene i hverdagen. Til festlige lejligheden bruger jeg den også de andre steder i stedet for den afdæmpede highlighter fra GOSH.IMG_0935Step 8 – Blush: For at give huden lidt ekstra glød bruger jeg en lidt kraftigere blush. Jeg har en varm, lidt olivengrøn hudtone, så jeg bruger ofte en rosa tone. Jeg bruger ikke voldtsomt meget, men swiper bare en smule på kinderne, der hvor du ville tænke æblekinder ville sidde normalt 😉 IMG_0934Step 9 – Bryn: Måske du allerede har læst om mit vidunder-kit fra YoungBlood? Shit jeg er glad for det. Super nemt at bruge og passer til ALLE hud- og hår-typer. Der er 2 farver og en wax til styling, én pincet og børster til både påføring og styling af brynet. Vild med det! Jeg bruger ikke vildt meget da mine bryn er forholdsvis mørke i sig selv… men de er ikke så kraftige og har desværre en del “huller” hist og her, som jeg fylder ud med produktet. IMG_0928IMG_0918Step 10 – Mascara: Lige for tiden bruger jeg denne mascara fra Rimmel London. Den indeholder plejende argan olie og har efter min mening en super god børste. Jeg bruger ofte 2 mascara – en halvtom og en ny. Når jeg har påført mascara med den næsten nye mascara børster jeg det på plads med den næsten tomme 😉 De nedeste vipper får kun en tur med den halvtomme, da jeg ikke bryder mig om alt de nederste vipper er alt for vilde.IMG_0945Til særlige lejligheder: Hvis vi skal ud bruger jeg ofte øjenskygge eller læbestift. Sjælendt på samme tid, men enten eller. Jeg har netop fået disse skønheder fra Nude by Nature – er de ikke smukke? Er helt besat af den smukke emballage og de står så fint til min samling af Tromborg øjenskygger 😉
IMG_0930

Håber at I kunne bruge denne lille makeup guide til inspiration. Jeg lover snart at få sat mig ned og få lavet en makeup tutorial til jer 🙂
God dag derude!

/Nicoline

IMG_8828

 

Se også min videoguide til nem og hurtig makeup her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Årets bedste køb - vol. 1