Fyldte chokolader

Augusts læbestift…

I går aftes skulle være rigtig hyggelig… J havde fødselsdag, A havde hygget med mormor og bedstemoster hele dagen, og da J kommer hjem, er A og jeg i gang med at lave fødselsdagsmiddag med store bøffer og højt humør. August tuller lidt rundt og pludrer ude i entreen, og når han gør det er det som regel fordi han fejer med sin fine kost, så det tog jeg helt roligt. Da August og hunden kommer sammen ud i køkkenet og laver glade lyde, synes jeg med min nyskænkede glas rødvin i hånden, at livet er helt fabelagtigt… Lige indtil jeg kigger ned og ser dette:

a rødaugust og læbestiftaogmballade

Jeg kunne simpelthen ikke overskue at gøre andet end at dokumentere deres “sjov”, tage det meste af eget tøj af, og tage August (der absolut ikke ville adskilles fra sin læbestift så derfor nu var sur) i brandmandstag og ud i bryggersvasken til et ekstra julebad, med rigtig meget sæbe. J måtte imens gøre gulv rent og prøve at tørre hunden om munden, og efter hele det cirkus kunne vi så genoptage madlavning, nu med endnu mere brug for den gode rødvin.

Men nu har jeg da lært at stille hele min taske udenfor børnehøjde, og ikke bare tage computer og eventuelle farlige ting op.  Og så er jeg glad for at jeg ikke er sådan een der unødigt bekymrer mig om hvorvidt der er noget farligt i læbestift 🙂

 

God jul fra hele familien “Lambada”

-A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Fyldte chokolader