3. Advent - Give Away

Morgenmad på farten

smoothieJeg er SUUUPER dårlig til at spise morgemad!
Det eneste, der vil lykkedes er hvis jeg forbereder morgenmad, jeg kan spise på farten.
Vores morgener herhjemme er ret organiserede. Eller organiserede føles helt forkert at bruge om vores familie. Men organiserede i den forstand at Teis tager sig af Arthur, mens jeg tager tøj på og prøver at få mig ansigt til at ligne et, der er semi veludhvilet.
Så snart jeg er klar ræser Arthur og jeg afsted, så Teis kan nå hans gøremål og komme på arbejde til tiden.

Nå, men det var morgenmaden vi kom fra. Det her er en af mine favortitter og er perfekt, hvis du gerne vil have sund morgenmad på farten. Jeg er sindsyg fan af morgenmad på glas som fx denne smoothie. Super nem at lave (kan forberede lidt om aftenen) og lige til at tage med i tasken, så jeg faktisk kan sidde stille og roligt på mit job og nyde den.

Det er meget forskelligt hvad der ryger i blenderen, men dette er en, virkelig simpel, klassiker hos os – og Arthur er vild med den. Så vi laver det også ret ofte i weekenden, eller som eftermiddagssnack i hverdagen.


Ingredienser:

ca. 1-2 dl. A38, skyr, soyayougurt eller hvad du har i køleskabet
ca. 1 spsk chiafrø (bruger mine favoritter fra House of Originals)
ca. 1 spsk hamp frø (her er dem fra House of Originals også mine fortrukne)
ca. 1 spsk olie fx Oil of life, ren hørfrø olie eller MK olie
1. banan
1 håndfuld frosne hindbær
1 håndfuld frosne blåbær (behøver ikke være frosne)
1 håndfuld friske tranbær (hvis årstiden tillader det)

smoothie_ekstrafotoSÅDAN GØR DU:
Smid det hele i blenderen OG BLEND! Ned i et glas. Et sugerør on the side og afsted.
Hvis du, som jeg, har temmelig travlt om morgenen, kan du med fordel smide alle, de ikke frosne ingredienser, i blenderen og sætte den i køleskabet aftenen før. Så skal du ikke bikse med det fra morgenstunden og kun lige tilsætte bær og blende.

Husk at du på vores Facebook og Instagram lige nu kan vinde en masse lækre helseprodukter fra House of Originals.

God mandag!

<3 N

Ingen kommentarer til Morgenmad på farten

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

3. Advent - Give Away