Hjemmelavet müsli

Et levende bevis…

IMG_0997SPONSORERET:

Hvis I, som jeg virkelig har et hår, der lider vil I elske de her produkter! (Jo den er god nok! Læs bare med…)
Jeg har ellers længe været mega fan af mine højt elskede Matas Natur produkter (er jeg for så vidt stadig!), men den her serie er virkelig en life changer.

Jeg er normalt ikke den, der smider mange penge efter beautyprodukter og i særdeleshed ikke hårprodukter. Men var heldig at få lov til at prøve Living Proof – og jeg er virkelig positivt overrasket! Hey – det koster også 5-6 gange så meget som min Matas Natur, men det tilfører helt sikkert også lidt det ekstra til håret.

Bonusinfo: I 2012 opdagede Jennifer Aniston produkterne, og blev så begejstret, at hun sidenhen er blevet partner i virksomheden. Vildt!!!

Selvom det efterhånden er 4-5 mdr. siden at jeg stoppede med at amme, så har mit hår bare slet ikke som det var. Jeg har det klassiske korte stridt, hvor det hår jeg tabte under amningen er på vej ud. (Ligner mest af alt en træt skovtrold!) Derudover har jeg fået de flotteste grå stænk og mit hår en virkelig blevet tyndt. (Lyder flot ikke?) OG hvis ikke det klasker og er halvfedtet, så frizz’er det en del. (Ja, der er ret langt mellem mine gode hårdage) 😉

Jeg overvejede flere gange at klippe mit lange hår af, nu hvor det var blevet så tarveligt, men tanken om det klassiske (og efter min mening, super kedelige) jeg-er-blevet-mor-hår gav mig seriøst kvalme.

Shit jeg er glad for at jeg aldrig nåede så langt!

Især den lilla serie Restore fra Living Proof har gjort stort indtryk på mig. (Det skulle eftersignede også være Jennifer Anistons foretrukne serie)

Efter de første par hårvaske, blev mit hår helt utrolig filtret, i løbet af dagen. Men nu efter et par uger kan jeg virkelig se en markant forskel. Jeg kan vente 1-2 dage længere med at vaske hår OG måske vigtigst af alt så ser mit hår sundere og mere fyldigt ud – uden frizz.

Produkterne skummer virkelig meget op og man skal derfor ikke bruge specielt meget – efter min mening er det super.

IMG_1002
Mit favorit produkt er nok Instant Repair. Den kan både bruges i fugtigt og tørt hår og jeg bruger den derfor flittigt både efter bad og lige til at friske håret lidt op i løbet af dagen.

IMG_1004

Min eneste anke er at produkterne indeholder parfume – er jeg virkelig ikke fan af normalt. MEN … en klog kemiker sagde engang at det i det mindste er bedre end de populære æteriske olier (DON’T – især ikke i forbindelse med børn). Så det afskrækker mig ikke helt- I hvert fald ikke endnu 😉

N.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Hjemmelavet müsli