2. advent - Give Away

Rabatkode til Son of a Tailor

son of a tailor_header

Personligt synes jeg at noget af det sværeste til jul, er at finde tøj til mændene i familien. Især faderen til mit afkom, synes at være den kræsne og virkelig besværlige type, når det kommer til gaver.

Men nu har jeg fået en genialt gaveide til manden der har alt  – Inklusive 20 forvaskede hvide t-shirst med dårlig pasform!
Son of a Tailor laver costumized T-shirts efter mål, så du er 100% sikker på at den sidder PERFEKT på alt lige fra den typiske far-, bror-, onkel- eller kærestekrop! Det er sgu da mere end en genial gaveide – hvis jeg skal sige det selv.

son of a tailor_sub1son of a tailor_sub2son of a tailor_sub4son of a tailor_sub5   son of a tailor_sub3

Det er sindsygt nemt … Hvis du ikke har målene på den person du ønsker at glæde med en af de lækre T-shirts, kan du bestille et gavekort. Du modtager så en fin æske med et målebånd i, lige til at pakke ind og lægge under træet. Den heldige modtager tager så målene, følger vejledningen til at taste dem, og T-shirten produceres så specielt til ham, og når han modtager den, bliver han glad for din gave… for anden gang. Genialt! 😉

son of a tailor_subsidst_gavekort

For at sikre at ingen bliver jaloux har jeg købt een til hver af mændene der deltager til juleaften. Bum. Så kan de lidt mere internet-kloge hjælpe de lidt mere internet-udfordrede, med at taste målene inde på hjemmesiden til frokost i juledagene.  (Og hvis jeg kender dem ret, så vil de nok lade den der er smallest over skuldrene høre for det…)

Som en lille før-jul-gave vil vi gerne have lov til at forkæle dig med en rabatkode. Indløs rabatkoden når du gennemfører købet og SPAR 15% på dit køb.

Rabatkoden er: mb2016

Glædelig jul kære læser ?

A.

Ingen kommentarer til Rabatkode til Son of a Tailor

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

2. advent - Give Away