Ramt på samvittigheden...

Hjælp til tør babyhud

02H82753Har du, eller dit barn, problemer med tør hud her i vinterkulden? Og tænker du ofte: “Hvad skal jeg smøre min baby ind i, for at komme den tørre hud til livs”.
Hvis ja er der nogle ting du skal være obs på i forhold til de produkter du bruger på dit barns hud – især kinderne, hvis dit barn sover lur ude.

 

Kodeordet i den kolde tid er at lave en barriere mellem hud og kulde.

 

Den klistrede type

August har faktisk ikke problemer med tørre kinder lige for tiden. Mine hænder derimod flotter sig med knopper og skæl, så snart temperaturen daler det mindste, så herhjemme er det mor, der er den klistrede type.

Men når det er så koldt som det er uden for lige nu så tænker jeg virkelig over hvilke produkter jeg bruger – både til mig selv og til August.

Hvis dit barn fx sover lur udenfor eller bruger mange timer på legepladsen i frostvejr, så er det bestemt ikke ligemeget, hvilke produkter du smører i deres små ansigter.

Som udgangspunkt er jeg faktisk ikke fan af af bruge en helt masse cremer og andre plejeprodukter, men i et vejr som det her kan det jo være nødvendigt. Især når skaden ER sket.

 

LÆS OGSÅ: Derfor ville jeg aldrig vælge sutter af naturgummi

LÆS OGSÅ: Opskrift på müslibarer og mælkebomben – til ammende

LÆS OGSÅ: Derfor bør du smide din bæresele ud NU

LÆS OGSÅ: Parfumerer du dit barn uden at vide det?

 

Det bør du undgå

Når skaden er sket og de stakkels små kinder er ru og frostspringte, så husk at bruge et produkt, der er vandfrit. Eller noget, hvor vand er den indre fase. (siger keminørden!) Det er det du kender som salve/fedtcreme mf. og som generelt føles fedtet.

Jeg ved godt at det ikke er det mest behagelige at være fedtet ind i, men det er vigtigere end du tror, at produktet ikke indeholder vand. Vandet i produktet kan fryse og dermed lave skade på huden.

Kodeordet i den kolde tid er generelt at lave en barriere mellem hud og kulde. Hvilket specifikt produkt du bruger er en smagssag.

Mine tørre poter er tilfredse med produkter som fx Bepanthen og e-vitamin salve, som ofte findes i pusletasken alligevel.

A.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Ramt på samvittigheden...