Adventskrans

Turbo contouring for Mommies & Dummies

contouring
Boom – måske lidt tidligt I vores forhold at komme så tæt på, men her får I mig!

Contouring har efterhånden været oppe og vende et par gange i blog land.
MEN hvis I som jeg har været gravet ned (totalt væk i barselsland!) inden for det sidste års tid, kan dette måske hjælpe jer lidt på vej.

Som ALLE mødre (indrøm det nu bare!) vil jeg gerne ligne en, der har sovet mere end 2 timer sammenlagt og faker den gerne, hvis jeg (læs på max 2 min.!) kan smide produkter i ansigtet, der får mig til at ligne en, der er super vedulvilet, vel ernæret  og nærmest ikke har makeup på.

Jeg er overhoved(!) ikke til det det meget makeuppede look, men ELSKER den her trend og synes virkelig den gør noget godt for mit grå og triste mor-ansigt.

DERFOR får I mig her – lige i ansigtet!
Dette lille quick fix tager max 30 sek. og alt det kræver er en god gennemfugtet hud (og evt. foundation, primer mv. hvis du har lidt mere tid), 2 pensler og et Contour kit.

I de mørke zoner på billedet bruger jeg den mørke nuance i paletten og i de lyse zoner bruger jeg high lighter. Brend det godt ind med evt. øvrig makeup – fx med en stor børste. Nemmere bliver det ikke og 1-2-3 så ligner du et (næsten) menneske 😉

Nicoline.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Adventskrans