Mine juleønsker 2020

Comfy karantæne

Hvis der er noget Corona har lært mig, (ud over at værdsætte tiden med min familie og prioritere alenetid) så er det værdien af blødt og hyggeligt tøj.

Kjoler og jeans har hængt i skabet i snart et år, men til gengæld bliver mit træningstøj, nattøj og hyggetøj brugt flittigt. Hverken under hjemmearbejde eller karantæne, forlader jeg mit hyggetøj og jeg har derfor forkælet mig selv med 2 nye lækkre pyjamaser, et par nye bløde tights og en uundværlig sweatshirt. Alt sammen fra Hunkemöller, som lige nu holder udsalg med 50% på virkelig mange lækre sager.

Indlægget er sponsoreret af Hunkemöller

 

1 Sweat med mesh / 2 Floffy trøje  / 3 Kort natsæt  / 4 Tights / 5 Pyjamas bukser / 6 Pyjamas top /

 

Suit up eller dress down

Den sidste uge har budt på karantæne herhjemme, efter at drengenes farmor og farfar begge blev testet positiv med Corona.

Det har været en CRAZY uge på alle mulige måder og vi har været dødbekymrede for, hvordan farmor og farfars forløb med Corona ville forløbe, men heldigvis har de ikke haft nogle voldsomme symptomer. Både Teis og jeg er testet negativ første gang (4. dag efter nærkontakt) og afventer vores anden test (6. dag efter nærkontakt), som forhåbentlig også er negativ så vi kan komme ud af karantæne igen.

Jeg er desværre ikke typen, der kommer i bedre humør af at hoppe i mine skinny jeans og tage makeup på, men jeg har derimod virkelig oplevet værdien af smørblødt hyggetøj i god kvalitet. Intet kan opveje friheden til at tage en tur UD og spise, shoppe med en veninde, men til gengæld kan vi få det allerbedste ud af vores tid hjemme i stuerne. 🙂

 

Tak fordi du læste med 💜 Det betyder mere end du aner!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine juleønsker 2020