Sådan laver du en adventskrans

Mine juleønsker 2020

I har efterspurgt inspiration til ønskelisten i år, så det skal I få. Det kan sommetider være svært at finde på noget af ønske sig til ønskesedlen, men i år synes jeg at jeg har en del gode juleønsker. Men inden længe skal vi jo også indrette et helt hus på ny.

Håber at I kan finde inspiration 🙂

1. Pindsvinskål 2. Kjole 3. Pendel 4. Margrethe skåle 5. Ørestikker 6. Skærebrætter i træ 7. Gummistøvler 8. Keramik 9. Cykel 10. Cykelhjelm 11. Vitrine 12. Øreringe 13. Håndmixer 14. Sweat set 15. Øreringe 16. Støvsuger 17. Vaffeljern 18. Nattøj 19. Tights 20. Jutetæppe 21. Røremaskine 

 

Ønsker til huset og mit ego

Af princip ønsker jeg mig altid ting til mig selv til jul og fødselsdage, men i år står den også på en del ønsker til huset. Inden længe står tilbygningen nemlig klar og vi mangler en helt del forskelligt for at kunne komme rigtigt på plads.

 

Tak fordi du læste med 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan laver du en adventskrans