Ønskeliste til dreng på 5 år

Ønskeliste til dreng på 2. år

I har efterspurgt drenges ønskelister til jul så de kommer her. Nogle af tingene kan helst sikkert også bruges til ældre eller yngre drenge … eller piger for den sagsskyld. Håber at det kan inspirere jer lidt 🙂

 

1.Løbehjul 2. Playmobil fragthal 3. Stjernehimmel projektor 4. Vandekande 5. Tippi/telt 6. Gurli Gris tog 7. Bakkebord til klapvognen 8. Magnatiles 9. Vacvac strik 10. Lego 11. Kommode 12. Uro 13. Opbevaringskassering

 

Ønskeliste til dreng på 2 år

Vilhelm på 2,5 år har stadig ikke noget sprog, MEN det stopper ham på ingen måde i at kommunikere og han udpeger glædeligt sine juleønsker i de store legetøjskataloger, der lander i postkassen for tiden.
Det er ikke voldtsomt meget legetøj, der er på Vilhelms ønskeliste. Det er der faktisk sjældent, for når man er lillebror og har en storebror, med samme interesser arver man jo RIGTIG meget legetøj. Derfor får begge drenge i år et mix af lidt “praktiske” gaver og legetøj. Tror bestemt ikke det gør dem noget, da de glæder sig ekstremt meget til at deres værelser står klar og de er mentalt HELT klar til at indtage dem.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ønskeliste til dreng på 5 år