DIY snebærskrans

Ønskeliste til dreng på 5 år

I har efterspurgt drenges ønskelister til jul så de kommer her. Nogle af tingene kan helst sikkert også bruges til ældre eller yngre drenge … eller piger for den sagsskyld. Håber at det kan inspirere jer lidt 🙂

  1. Schleich Wild Life 2. Nerf Night base L-gevær 3. Animalium og Planetarium 4. Familien dyreleksikon 5. Tøj med leopardprint 6. Gymnastikringe 7. Opbevaringskasser på hjul 8. Playmobil zoo 9. Playmobil politistation 10. Playmobil dino 11. Månelampe 12. Sommerstudio Sweatset 13. Globus 14. Zorro udklædning 15. voksen dyne 16. Elementer til halvhøj seng

Ønskeliste til dreng på 5 år

Arthur har selv skrevet sin ønskeliste i år, så her kommer Arthurs første blogindlæg ;D haha…

Det er ikke ALT jeg er helt fan af. Fx synes jeg personligt, at han er for lille til at lege med NERF, men man må ønske sig hvad man vil herhjemme, men er ikke sikkert at man får det 😉 OG jeg har tilføjet et par småting, som han virkelig mangler og som jeg tænker at vi køber til ham til jul. Og nå ja… så har jeg undladt ønsket om endnu en undulat og uendelige mængder chokolade.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY snebærskrans