Vi har fået undulat!

Kunst for børn og barnlige sjæle + RABATKODE med 35%

Drengene masseproducerer kunst herhjemme for tiden og jeg har derfor besluttet, at det nu er tid til at sætte det hele lidt i system. Jeg har derfor bestilt de fineste rammer fra Poster Store til projektet og glæder mig til at kunne se mit køleskab igen, som lige nu er begravet i børnetegninger. … og nå ja så kom smukke Frida og disse fine plakater til børneværelset også med i kurven.

 

I samarbejde med Posterstore.dk  

 

Kreative børnehjerner

Som I ved, så elsker jeg kunst og jeg er så heldig at have fået 2 små kunstneriske drenge. De er stor forbrugere af papir, blyanter og vandfarver for tiden, hvilket jo er vidunderligt for en krea-nørd som mig. Men vi drukner simpelthen i børnetegninger herhjemme for tiden. Indtil for nu har de hængt på siden af køleskabet, hvilket som sådan er fint, bortset fra at de går i stykker med tiden og det er jo sund.

Derfor er de nu alle kommet i smukke rammer af egetræ eller sort metal – med de fineste forrest. Ingen ryger ud – men nogen får lov til at ligge bagerst i bunken inde i rammen. 😉

 

Et hav af smukke nordiske illustrationer

Poster Store har utroligt stort udvalg af plakater og rammer af forskellige arter og jeg er især vild med deres sorte metal rammer, egetræsrammer og plakat ophæng.

Rammen er for mig næsten lige så vigtig som indholdet og det er vigtigt for mig at kunne præsentere den kunst jeg har valgt i min indretning på den helt rigtige måde.

 

Plakater til de nye børneværelser

Jeg havde jo egentlig lovet mig selv ikke at købe noget til drengenes værelser før de var bygget færdige … eller at vi i det mindste nærmede os. Men se lige de her smukke plakater. Kunne simpelthen ikke stå for dem, så dem (og tilhørende rammer) måtte også lige klikkes hjem.

Find plakaten med drengen der fisker eller med hvalen.

Alle plakater fra Poster Store er, by the way, trykt på papir, der blandt andet er certificeret af Nordic Swan Ecolabel og FSC (Forest Stewardship Council), hvilket gør mit grønne hjerte glad.

 

Rabatkode til Posterstore.dk

Med koden “mommyblog-35” får du 35% på alle plakater hos Posterstore, indtil den 30. november 2020.
Koden gælder ikke på Selection-plakater og rammer og kan ikke kombineres med andre rabatter eller kampagner på hjemmesiden.

 

 

Tak fordi du læste med 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi har fået undulat!