Hjemmetræning og corona-hygge

Badeværelset – før og efter vandskaden

5 måneder efter vi opdagede vandskaden har vi nu fået et badeværelse igen. Og selvom badeværelset ikke er 100% færdigt endnu, så skal I ikke snydes for et lille før og efter billede.

 

5 måneder i skurvogn

Vi har netop her til morgen set badevognen trille ud af indkørslen og er mildest talt lettet 🙂

Bryggerset et vi ikke gået i gang med at føre tilbage endnu. Der er kun kommet væg op, blevet malet lidt og så er overskabene kommet op. Der er stadig store huller i gulvet, så når vi en gang har tid igen skal der støbes og sildebensgulvet skal genopføres.

 

Nyt men STORT projekt

Hvis I har fuldt med på Instagram de seneste dage har du måske set at vi har taget hul på et ENDNU større projekt. Nemlig den tilbygning vi har drømt om og tegnet på i 5 år.

Det er CRAZY nervepirrende og jeg er stadig lige så usikker på om det nu er den rigtige tegning vi er gået med, som jeg var da vi starterede med at drømme om en udbygning.

 

Badeværelset før og efter

Nå men nu til det vi kom fra. I skal naturligvis se hvordan badeværeslet ser ud før og efter badeværlset. Før billederne er desværre super ringe. Men troede seriøst ikke vi ville ende med at stå med et helt smadret rum, som skulle bygges op fra start, så det slog mig slet ikke at tage nogle gode før billeder. Så nu får I dem vi sende til forsikringen, hvilket trods alt er bedre end ingenting 🙂

 

FØR

EFTER

Tak fordi du læste med 🙂

 

Håber at se endnu mere til dig i den kommende til hvor den står på endnu mere BYGGERI.

<3 /Nicoline

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmetræning og corona-hygge