Vandskade og bolig-forbi

Hjemmetræning og corona-hygge

Jeg har indgået et samarbejde med Hunkemöller. Inden disse corona tider var jeg nemlig endeligt kommet godt igang med træningen igen – og det skal vores karantæne altså ikke sætte en stopper for.
Derfor har jeg bestilt en masse nyt og lækkert træningstøj i håb og at det holder mig lidt til ilden, indtil fitnesscentrene igen åbner. Hvis ikke, så er træningstøj mit foretrukne hyggetøj, så … win-win.

Betalt samarbejde med Hunkemöller

HKMX High Waisted Sport Legging L3 // HKMX Sweater // HKMX High Neck Top //

HKMX jacket velour // HKMX High waisted sport legging mesh level 2 // The All Star sports-bh level 2

Så meget mere end undertøj

Hvis du kigger på www.hunkemoller.dk vil du sikkert – i første omgang – blive mødt af undertøj, men de laver også virkelig lækkert sportstøj.

Især deres sports bh’er er jeg helt vilde med. Det er virkelig tydeligt at de er vand til at lave undertøj og har en eller anden form for småabsurd erfaring med, hvordan bryster opfører sig under fysisk udholdelse. 😉
Se alle deres sports bh’er. 

Jeg er – som du måske kan se – virkelig vild med deres army grønne tøj, men det fås altså også i et hav af andre farver. 😉

Hvis der er noget der frister har de lige nu 3 for 2 på ALT.

 

Motivitionsfaktor #1

Før min seneste graviditet, var træningen en motivation i sig selv, men siden da det er svært for mig at holde gejsten. Måske er det de ekstra kg, måske den manglede nattesøvn … eller måske bare generelt manglede overskud.
Har dog måtte sandt at noget, der virkelig får mig motiveret er lækkert træningstøj – det er altså bare nemmere at hoppe i tøjet og få trænet, hvis man glæder sig over et lækkert outfit.

 

Hjemmetræning og corona hygge

Jeg skal være den første til at indrømme at jeg ikke har været i mine jeans, så meget som en gang de sidste 16 dage. Jeg elsker når træningstøj er så comfy at det kan bruges som hyggetøj og det er faktisk lidt et must for mig, når jeg shopper træningtøj.

Indtil vi blev syge har vi lavet et lille trænings-skema herhjemme. Så snart vi er friske igen skal vi i gang igen med det samme – ellers går det helt galt herhjemme, hvor køleskabet bliver åbnet 3+-50 ganeg om dagen. 😉

Hver dag, mens Vilhelm, sover lur skal vi alle 3 tage 10 armbøjninger.
Derefter skal Teis og jeg minimum tage 3 x 12 squats, turkish get-ups og maveøvelser. Arthur synes for det meste at det er hyggeligt at være med, men for det meste ser han bare på og griner lidt af hans kluntede forældre. 😉

 

Sikker online shopping i Coronatider

Hunkemöller har naturligvis fuldt regeringen anbefalinger og lukket deres butikker – men du kan stadig handle online. 🙂 Du har måske hverken lyst til at besøge fysiske butikker eller shoppe det helt vilde på nettet – og jeg kan godt forstå dig. Man ved ikke hvordan pakkerne er håndteret hos hverken forhandler eller postomdeler, MEN virus kan “kun” leve på overflader i op til 72 timer og derfor har jeg fået alle mine pakker leveret hjem til og ladet dem ligge i 3 dage i karantæne, inden jeg pakker det ud. Det er skide svært ikke bare at flå pakken op, men prøver at lade som om at det bare øger spændingen lidt at skulle vente lidt længere.

 

Tak fordi du læste med 🙂

 

/Nicoline

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vandskade og bolig-forbi