Vi pjækker fra babysvømning!

Ramt på samvittigheden…

altforlidttid
Fuck, hvor jeg synes dagene er korte for tiden! Arthur er lige faldet i søvn og den dårlige samvittighed vokser.
Lider af konstant dårlig samvittighed for tiden og evigt håb om, at jeg i fremtiden ikke vil fortryde at vi har gjort som vi gør lige for tiden.

Da jeg startede på arbejde i starten af september var jeg grædefærdig. Men som jeg kom i gang og blev grebet af arbejdet og nye spændende udfordringer, gik det alligevel op for mig at det på sin vis er mindre “krævende”, at være på arbejde end på barsel.
Alligevel er jeg død-misundelig på verdens bedste svigerforældre, der får lov til at tilbringe dagen med terroristen. ??

Synes der er alt for få timer i døgnet til både at nå at være på job, være mor, passe et hjem, et parforhold og helst også én veninde eller to.
… Hvordan klarer I det derude? I må da indrømme, at det er lidt bizart at få børn, for så at se dem max. 2 timer om dagen?!
Jeg er, langt de fleste dage, virkelig glad for mit job og tiden flyver. Måske endda lidt for meget, for det er ALT for ofte at jeg er sent hjemme og, stort set, ikke når at se Arthur, før han går i seng. Når jeg tager hjem tidligt, når det alligevel næsten at blive mørkt inden jeg når hjem til svigerforældrene. Da han startede med at være hos dem, kunne vi trods alt lige nå hjem og være lidt i haven, inden solen gik ned. Glæder mig ekstremt over at det nu er december og vi skal julehygge – håber bare, at jeg kan tage mig sammen og finde tiden til, faktisk at få det gjort i år, hvor arbejdsgiverne klapper sig selv i hænderne over de virkelig få helligdage.
I det mindste klapper jeg mig selv på skulderen over at have fået hængt Arthurs julesok op igår. (og huske at putte en gave i den?)
Nu skal jeg bare huske mig selv på at få det gjort igen her til aften, inden jeg falder omkuld her på sofaen. ?

Er ikke et sekund i tvivl om at han har det som blommen i et æg hos farmor og farfar, og at det med garanti er langt hårdere for mig end det er for ham. Men shit jeg savner at have mere tid med ham. ??

SUK!

Nå men glædelig 1. december damer ??? – Ked af at jeg lige fik brækket mig på den ?

N.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Vi pjækker fra babysvømning!