Når man er rund de forkerte steder

Boligfund

Kender du det når ét boligkøb fører en hel masse andre boligkøb med sig?

 

Det hele startede da jeg kom til at bestille denne lampe.

house-doctor-lampe-molecular-cb0811

Den skal hænge ved vores sofabord, og ligepludselig passede sofapuderne og det lille bord slet ikke længere… Det førte til at jeg ville have en wallhanger, og noget ny opbevaring i køkkenet, og derfra blev det kun værre 🙂

Derfor har jeg trevlet boligsider igennem og gjort disse fund som du måske også kan have glæde af. Jeg har allerede klikket mange af dem hjem (nogle fund der allerede er ankommet er flashet ovre på Instagram, så husk at følge mommyblog.dk dér)

bolig_anne1. Ampel fra Ellos finder du her. 2. Pænhed i karamik som jeg har tænkt mig at bruge til mine smykker. 3. Greb fra ByRavn 4. Hylde fra ByRavn 5. Macrame wall hænger her 6.Glasbox her

-A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når man er rund de forkerte steder