Min hudpleje rutine

Måske verdens fineste Chia

IMG_1080
SPONSORERET INDLÆG:

Anne og jeg har fået æren af at teste sortimentet fra House of Originals.
Vi tester bl.a. chiafrø, chia snacks, chia energy barer, hemp frø og quinoa.
Men lad os her starte med disse Chiafrø.

…Hold nu op hvor er de pæne. House of Originals får min kærlighed til chia til at vokse! Jeg er en sucker for chia OG packeaging, og er typen der kaster mig over alt der er pakket pænt ind. For mig betyder indpakning (næsten!) lige så meget som indhold – og med dette produkt må det siges at være en win-win.

Jeg ved ikke om jeg ville betegne mig selv som speltmor (er der helt sikkert andre der ville!) Men jeg har ALTID chia frø på lager.

Jeg bruger dem ofte når jeg bager boller eller i min to-go morgenmad. Er vild med alle de gode egenskaber Chia frøet har og et lille drys her og dulmer den dårlige samvittighed over mindre nærende mad jeg somme tider kommer i munden 😉

Chia frø fra House of Originals findes i en økologisk og en ikke-øko udgave og koster fra 59,95 kr.

… Det er altså ikke særlig fint at man får SÅ pæne fødevarer til så lave priser. De er jo en fryd for øjet… og skønt for maven. Haps!

IMG_1082

Udover disse udsædvanligt fine Chia frø i sin rene form, har vi testet Chia Energy Bar og Chia og Solbær snacks. Især chia/solbær snacks er virkelig et hit hos os alle sammen. Arthur er nærmest ustoppelig når han først kommer i gang. 😉 Men det er jo snack så vi forsøger at holde os til et par stykker ad gange (svært!)

IMG_1096

De små snacks smager sødt og friskt af solbær og har en lidt blød vingummi agtig konsistens.

IMG_1081

Husk at du, på vores Facebook og Instagram, kan vinde en masse lækre helseprodukter fra House of Originals.

/Nicoline.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Min hudpleje rutine